​​​​Kunder

Vi skaber online dominans for dit vinfirma

Få masser af relevant og profitabel trafik

Vinfirmaer er vores kunder. Vi arbejder lige godt sammen med den lille garageimportør, den mellemstore vinhandler eller det internationale vin-brand. Men vi stiller krav.

De fleste bureauer er galt på den!

De har fokus på trafik, ikke omsætning.

Trafik og placeringer i Google er vigtige, men hvis de ikke konverterer til reelt salg og omsætning kan det være lige meget. Vi tænker først og fremmest på, hvordan vi kan øge din forretnings omsætning og overskud. Vi analyserer din online forretning, finder de områder, der skal forbedres og udarbejder en plan for, hvordan vi øger omsætningen.

Vores service er ikke for dig hvis…

Du blot ønsker at få vores gode ideer og selv bruge tid på at forsøge at implementere dem.

Du ikke er villig til at rykke hurtigt.

Du er uinteresseret i nye og innovative taktikker og virkemidler.

Du hellere vil bruge dine interne ressourcer og investere en masse penge i software/programmer samt deltage i marketingkonferencer for at være på forkant med de værktøjer, strategier og teknikker, der skal være med til at holde dit forspring.

Hvis du på den anden side er på udkig efter en partner, der kan tage din online marketing til det næste niveau og skabe dominans og omsætning, så er vi et godt match. Du bliver en del af en eksklusiv lille gruppe af kunder og vores team tager os af alt.

Vi tilbyder vores service til et yderst begrænset antal kunder og kan højest arbejde for 2-3 kunder ad gangen. Lige nu har vi 1 slot åbent. Så kontakt os allerede i dag, så kan vi tage en snak og se om vi passer sammen.

Udfyld formularen nedenfor, så vi kan aftale en tid og have en åben og fortrolig samtale om, hvordan vi kan vækste din forretning.

Få professionel rådgivning
Start med en gratis konsulenttime